Recenzie

Super romantický víkend, dobrá strava, príjemný a ochotný personál. Odporúčam každému.

Andrej F. (recenzia zverejnená na google.com) / 01.12.2019

Veľmi nás teší, že ste si Romantický pobyt užili. Budeme radi, keď sa k nám znova niekedy vrátite :)

Reakcia hotela

Vynikajúci hotel s vynikajúcimi službami aj pre ZŤP. Pánovi Chrenkovi z FYZIO.TERAPIA patrí chvála za empatický prístup k našej skupine ZŤP s viditeľnými pozitívnymi výsledkami hneď po prvej hodine Nordic walking. Vrelá vďaka vedeniu i personálu hotela Flóra. OZ JAVORKO Bratislava

Viktória T. (zverejnené na sociálnej sieti Facebook) / 12.10.2019

Ďakujeme krásne, vždy nás veľmi teší, keď od nás naši hostia odchádzajú spokojní. Prajeme pekný deň :)

Reakcia hotela

Sme na pobyte "Boľavý chrbát". Veľmi sa nám tu páči, dostatok procedúr, wellness, strava výborná, všade milý personál a môžeme tu byť aj s našim psíkom. Okolie hotela takisto veľmi pekne, nádherný kúpeľný park !!! Super !

Jana K. (recenzia uverejnená na google.com) / 09.10.2019

Ďakujeme za milé slová, teší nás, že sa Vám u nás páči :)

Reakcia hotela

Po týždňovom pobyte cez LPR v hoteli Flóra môžem napísať veľké ,,ĎAKUJEM". Bola som veľmi spokojná so všetkými službami a s celým milým ochotným a veľmi profesionálnym personálom.Od vstupu na recepciu, kde nás vítali usmiate recepčné, čašníčky v jedálni, kaviarni, úžasní kuchári, rehabilitační pracovníci, pani upratovačky, aj páni ktorí nám požičiavali bicykle. Vďaka aj ostatným zamestnancom a vedeniu. Určite budem Váš hotel odporúčať aj svojim známym. S pozdravom, Jana

Jana L., (recenzia uverejnená na google.com) / 22.09.2019

Ďakujeme krásne za milé hodnotenie, sme veľmi radi, že sa Vám u nás páčilo. Budeme sa tešiť na vašu ďalšiu návštevu :)

Reakcia hotela

Šampus na izbu / romantická večera / súkromný bazén so saunovým svetom / kokosový kúpeľ + čokoládový zábal + masáž hlavy & chrbta...no, tie víkendy sa veruže niekedy "dajú vydržať". Bolo fantasticky...ĎAKUJEME PEKNE!

Michal D. (hodnotenie zverejnené na Facebook stránke hotela) / 15.09.2019

Je našou prioritou, aby sme splnili Vaše priania a poskytli Vám kvalitné služby. A preto nás veľmi teší, ak sa u nás hostia cítia dobre a odchádzajú od nás oddýchnutí a spokojní. Ďakujeme za milé hodnotenie.

Reakcia hotela

Očarujúci hotel, perfektný personál, služby procedúry a nakoniec bezchybný bazén s nádherným osvietením, hotelu dávam 100 hviezdičiek, určite sa sem vrátim a každému odporúčam, veľmi pekne ďakujem za krásne zážitky.

Janka K., (recenzia uverejnená na google.com) / 09.09.2019

Ďakujeme veľmi pekne, budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu :)

Reakcia hotela

Chci moc poděkovat Trenčianské Teplice - Hotel Flóra. Od 4.8. - 9.8.2019 jsme byly v tomto hotelu s kamarádkou, na antistresovém programu. Máme úžasné zážitky: hezký hotel, moc příjemní lidé, jak personál hotelu od recepčních, přes pokojské, obsluha v jídelně i restauraci. Profesionální jednání všech odborníků, slušné, vstřícné a milé při léčebných a relaxačních programech. Možnost volně navštěvovat nádherný bazén a 3-krát saunový svět, sedět na terasách všeho druhu, i kuřáckých, opalovacích atd. Krásná příroda, jak výhled z hotelu tak jsme se zabavily v okolí hotelu, daly jsme výšlap na Klepáč, velký i malý, k Labutímu jezeru, k Jánošíkovi, bezva koupaliště u Zelené žáby, v restauraci Dědina hrála cimbálová kapela. Děkujeme. Budeme jen doporučovat.

Jana Ř., Jana N., Praha / 12.08.2019

Ďakujeme za Vaše pozitívne a milé hodnotenie, veľmi si ho vážime. Sme radi, že sa Vám u nás páčilo. Radosť z dobre odvedenej práce, a najmä spokojnosť našich hosťov je pre nás balzamom na dušu. Budeme sa tešiť, keď prídete znova :)

Reakcia hotela

Náš obľúbený hotel s wellnessom, v župane a papučiach si môžete prejsť do super spa centra a bazéna. Hlučná diskotéka na kúpalisku Žaba, do rána sa ozýval hrozný rachot.

Marcela (Sk, Booking.com) / 05.07.2019

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie, teší nás, že sa Vám u nás páči, a zároveň nás mrzí, že máte negatívnu skúsenosť s hlukom z vedľajšieho zariadenia. Budeme sa snažiť, aby sa podobné situácie už neopakovali.

Reakcia hotela

Dobrá poloha, príjemný personál, čisté izby a kúpeľňa, príjemný wellness. Skvelé raňajky. Parkovanie na hotelovom parkovisku. Slušný balkón. Hotelu nemám čo vytknúť, absolútna spokojnosť.

Boris (Sk, Booking.com) / 02.07.2019

Ďakujeme, veľmi nás teší, že sa Vám u nás páčilo :)

Reakcia hotela

Byli jsme maximálně spokojeni. Vše bylo v naprostém pořádku, personál milý a ochotný, čistota v celém hotelu. Určite se opět vrátíme. Děkujeme.

Ilona a Petr Jelínkovi / 08.06.2019

Aj my ďakujeme, budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu :)

Reakcia hotela

Boli sme spokojní. Mali sme peknú izbu. Voda v bazéne čistá, príjemná. V meste je čo vidieť. Kto má čas môže urobiť aj túru. Keď potrebujete si niečo kúpiť, sú tu aj obchody s kvalitným tovarom.

Marika Tirindová, Víkendový pobyt od 10.5. - 12.5.2019 / 22.05.2019

Ďakujeme pekne za pozitívne hodnotenie :)

Reakcia hotela

Výborný hotel, kde som si Trenčianske Teplice užila naplno... Zaplatila som si pobyt Med-všeliek starých materí a neľutujem. Procedúry aj masáže skvelé, k dispozícii sauna, bazény a vírivky, v blízkosti turecké kúpele Hammam, jedlá boli veľmi dobré, personál ústretový, terasa na posedenie dobre padla v letných horúčavách. Župan na izbách. Jediné negatívum boli veľmi tvrdé matrace na izbách a tmavá rohová izba.

Isabella Auxtová, pobyt Intenzívny minirelax, 05/2019 / 17.05.2019

Ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Teší nás, že sa Vám u nás páčilo. Čo sa týka matracov, iste uznáte, že táto otázka je veľmi subjektívna a ani v odbornej literatúre neexistuje univerzálne odporučenie, ktorý matrac je najvhodnejší. Pre prípady ako je ten Váš - kedy ste mali pocit, že matrac je tvrdý - máme zakúpené podložky z pamäťovej peny, ktoré na vyžiadanie požičiavame. Vo Vašom prípade sa tak nestalo. V prípade, že sa nás rozhodnete opätovne navštíviť, pokojne vo svojej objednávke uveďte túto požiadavku a my sa posnažíme zariadiť všetko k Vašej maximálnej spokojnosti :)

Reakcia hotela

Krásne prostredie, príjemný personál, čisto. Som tu opakovane a rada prídem aj v budúcnosti.

Zuzana Horváthová, pobyt 04/2019 / 26.04.2019

Ďakujeme, radi Vás u nás znova uvidíme :)

Reakcia hotela

Úžasne strávené veľkonočné sviatky.

Ján Farbiak, Veľkonočný pobyt 2019 / 26.04.2019

Ďakujeme, teší nás, že sa Vám u nás páčilo. Príďte aj nabudúce :)

Reakcia hotela

Krásny pobyt so všetkým, čo k tomu patrí. Milý personál, všade čistota, výborná kuchyňa, tiché prostredie, kvalitné procedúry. Odporúčam každému. Ďakujeme za skvelú dovolenku. Určite sa tu vrátime.

Anna Pekarčíková, Senior pobyt od 31.3. - 5.4.2019 / 12.04.2019

Ďakujeme pekne :) Budeme sa tešiť na Vašu opätovnú návštevu :)

Reakcia hotela

Jediným slovom - vynikajúce. Bol som na pobyte "senior", vrelo odporúčam všetkým seniorom, všetko máte na jednom mieste, ubytovanie, procedúry, wellness, fitko, a krásny park. Ďalším obrovským plusom je fantastická kuchyňa, a ochotný a milý personál. Takžee vrelo doporučujem a sľubujem, o rok sa opäť vrátim :)

Ľudovít Šidó; Senior pobyt od 31.3. - 7.4.2019 / 12.04.2019

Ďakujeme pekne, teší nás, že ste boli spokojný :) O rok dovidenia :)

Reakcia hotela

V tomto hoteli sme boli na predlžený víkend. Hotel má veľmi dobrú polohu, hneď vedľa Mostu slávy a kúpeľného korza. Rovnako parkovacie možnosti sú vynikajúce. Boli sme ubytovaní v peknej a útulnej izbe s výhľadom do kúpeľného parku. Raňajky tu podávajú formou pomerne bohatých švédskych stolov, na večeru bola možnosť výberu z niekoľkých jedál . V cene pobytu sme mali poskytnutý rašelinový zábal a masáž, ktorú hodnotíme tiež priaznivo. Cítili sme sa tu veľmi dobre aj vďaka milému prístupu personálu a určite sa sem vrátime.

Ivan Knézel, Víkendový pobyt od 5.4. - 7.4.2019 / 12.04.2019

Ďakujeme krásne! Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu :)

Reakcia hotela

Super hotel s bazénom, župany na izbe aj pre deti, výborný saunový svet, Kneipov chodník, ochotný personál.

Lubica Slavikova, pobyt Intenzívny minirelax od 5.4. - 7.4.2019 / 12.04.2019

Ďakujeme pekne, veľmi nás teší, že sa Vám u nás páčilo :)

Reakcia hotela

Veľmi príjemný hotel s vlastným wellness. Príjemný personál. Vhodný aj na firemné akcie a školenia.

Mária Urdová, 03/2019 / 29.03.2019

Ďakujeme pekne :)

Reakcia hotela

Pekné wellness, v rokmi dobrý pomer služby /cena. Asi najlepší hotel pre rodiny s deťmi v Trenčianskych Tepliciach.

Ľudovít Jambrich, konateľ CK Relaxos, s.r.o.; 03/2019 / 29.03.2019

Ďakujeme :) Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu :)

Reakcia hotela

Ochotný personál, rodinná atmosféra. Vhodné na načerpanie síl. Odporúčam.

Miroslav Hubač, Wellness pobyt od 17.3. - 22.3.2019 / 29.03.2019

Ďakujeme, príďte znova :)

Reakcia hotela

Veľmi sa mi tu páčilo, bola som spokojná so službami, personál je na veľmi dobrej úrovni. Výborná "kuchyňa". Určite sa sem vrátim a budem doporučovať. Veľké ďakujem! Len tak ďalej! Nech sa darí.

Mária Labudová / 08.03.2019

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie a odporúčania, budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu :)

Reakcia hotela

Milý personál, príjemné zázemie wellness centra, bohaté raňajky. Vybavenie by však už potrebovalo obnovu.

Martin Strižinec; 02/2019 / 15.02.2019

Ďakujeme, sme radi že sa páčilo :) Sme si vedomí toho, že naše vybavenie nie je najmodernejšie, avšak snažíme sa ho postupne, v rámci finančných možností, prispôsobovať potrebám našich zákazníkov.

Reakcia hotela

Čisté izby, ochota, príjemný personál, strava výborná, spokojnosť s procedúrami. Ďakujeme.

Ľubomír Horniak / 11.02.2019

Aj my ďakujeme pekne za milé hodnotenie :)

Reakcia hotela

Boli sme tu na predĺžený víkend. Izby sú v pohode. Niektoré sú zmodernizované a niektoré ešte na to čakajú. My sme boli ubytovaní v staršej izbe ale aj tak sme s ňou boli spokojný. Strava je tu super, raňajky formou švédskych stolov a večere výber z 3 jedál a všetko varené chutne a nie z polotovarov. K 3 prenocovaniam boli aj 3 procedúry (perličkový kúpeľ, rašelinový zábal a masáž, tá bola jedna z najlepších). Priestory procedúr, bar a jedáleň by už pomaly zniesli nejakú tu obnovu alebo drobnú modernizáciu. Celkovo môžem tento hotel hodnotiť ako príjemné miesto na oddych za priaznivú cenu.

Mário Malatinec, Víkendový pobyt od 31.1. - 3.2.2019 / 08.02.2019

Ďakujeme, teší nás, že sa Vám u nás páčilo :)

Reakcia hotela

Navštívil som mnoho rekreačných destinácii ale nikde som nemohol konštatovať naprostú spokojnosť, iba teraz u vás v Hoteli Flóra. Ďakujem.

Ľuboslav Skokan / 23.11.2018

Ďakujeme za pozitívnu reakciu, tešíme sa, že sa Vám u nás páčilo :)

Reakcia hotela

Super ubytovanie, bazény s teplou vodou, saunový svet, rehabilitačné služby, milí a priateľskí personál. Kuchyňa jedna báseň, neskutočne chutné jedlo, kopec zeleninových šalátov a ochota personálu kuchyne prispôsobiť jedlo potrebám jednotlivca z diétnych dôvodov. Vrelo odporúčam každému. Ďakujeme.

Kamil Mihok, Víkendový pobyt od 2.11.- 4.11.2018 / 07.11.2018

Ďakujeme za príjemné hodnotenie a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu :)

Reakcia hotela

Skvelé služby, vynikajúca kuchyňa, milí personál. Určite sa k Vám opäť vrátime

Marcel Kollár, Víkendový pobyt od 2.11. - 4.11.2018 / 07.11.2018

Ďakujeme pekne :)

Reakcia hotela

Som tu už tretíkrát, som veľmi spokojná, isto prídem aj na budúci rok. Ďakujem.

Marika Luptáková / 19.10.2018

Veľmi nás teší, že sa Vám u nás páči. Aj my ďakujeme :)

Reakcia hotela

Jsme maximálně spokojeni, což potvrzují naše opakované návštěvy (12x). Nově instalovaný závěs v saunové sprše a sušák na balkóně jsou výborné.

M. Janalík / 09.10.2018

Ďakujeme pekne, snažíme sa neustále naše služby vylepšovať a záleží nám aj na drobnostiach a detailoch. Sme radi, že ste si tieto drobné zmeny všimli :)

Reakcia hotela

Přijeli jsme k Vám poprvé, skupina 12 lidí. Všichni jsou velmi spokojeni. Určitě se j Vám rádi vrátíme. Bazen, sauna = LUXUS. Doporučujeme více zrekonstruovat R8. Děkujeme všem a přejeme hodně spokojených klientu.

Jindřiška Vidlářová / 30.09.2018

Ďakujeme pekne za milé slová i pripomienku ohľadom R8. Rekonštrukcia tohto oddelenia je v pláne, je možné, že keď k nám prídete nabudúce, R8 Vás privíta v novom šate :)

Reakcia hotela

Ďakujeme za ústretovosť pri zohľadnení vopred udaných požiadaviek. Všetok personál sa k nám správal milo a vysoko profesionálne. Užili sme si nádherný oddychový víkend. Večera formou bufetu pri nástupe je veľmi dobrý a vítaný nápad! Kuchyňa úžasná - veľké zlepšenie!!!

Katarína Weber / 30.09.2018

Ďakujeme krásne za milé hodnotenie :)

Reakcia hotela

Krásne prostredie, vkusne zariadené, úžasné trvalé kvetiny, usmievavý personál.

Jana Javorčíková / 29.09.2018

Ďakujeme za milé hodnotenie :)

Reakcia hotela

Nemám připomínky, jsem naprosto spokojená a všem, úplně všem, patří velké poděkování. Každá má prosba nebo přání bylo okamžitě splněno. Jsem už dlouho sama, ale tady se sama nikdy necítím.

Jirka Pokorná, Senior pobyt od 10.9.-15.9.2018 / 24.09.2018

Ďakujeme za krásne poďakovanie. Teší nás, že sa v našom hoteli veľmi dobre cítite. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Reakcia hotela

Na pokoji by mohla být chladnička (i fén na vlasy). Všem pochvala.

Mgr. Irena Seifriedová, termín pobytu: 10.-15.7.2018 / 10.09.2018

Ďakujeme za pochvalu i pripomienku. Chladničky aj fény sú k dispozícii vo všetkých apartmánoch a v nadštandardnej izbe Komfort. Avšak oba spotrebiče (ako aj žehličku, ventilátor, rýchlovarnú kanvicu) na požiadanie zapožičajú na recepcii hotela. Poplatky za zapožičanie domáceho spotrebiča sú v zmysle platného cenníka.

Reakcia hotela

Ďakujem za Vašu ústretovosť, ochotu a veľmi príjemnú komunikáciu.

Lenka Šustková, termín pobytu: 29.7.-3.8.2018 / 10.09.2018

Aj my ďakujeme za pozitívne hodnotenie, budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Reakcia hotela

Mám jedinou připomínku, a to zákusek pro seniory každý den. Někdy je zákusek i po večeři, a to už je moc. Kolegyně je diabetička a ani ta neměla možnost výběru. Jinak jsme byli velmi spokojené.

Danuše Sobová, Senior pobyt v termíne 19.-24.8.2018 / 10.09.2018

Ďakujeme za pripomienku, a tiež nás teší, že ste boli spokojní. Je pravda, že v pobyte pre seniorov je súčasťou balíčka denné posedenie pri dezerte a šálke kávy a dezert ponúkame aj na večeru. Konzumácia zákuskov však nie je povinná :) V prípade, že je hosť diabetik alebo má iné stravovacie intolerancie, je vhodné, ak nám ich nahlási vopred (ešte pred nástupom na pobyt), aby sme sa im vedeli v ponuke prispôsobiť.

Reakcia hotela

Vyzdvihujem služby v reštaurácii - rýchlosť obsluhy, chutné jedlá, množstvo jedál na výber v prípade bufetových stolov a ich neustále doplňovanie.

Emiliána Beňová / 19.08.2018

Ďakujeme :)

Reakcia hotela

Krásne urobená a kvetinovo upravená terasa na streche. Kuchár = SUPER!!!

Táňa Drahovská / 12.08.2018

Ďakujeme :)

Reakcia hotela

Boli sme tu 4x a ako vždy všetko bolo super. Určite Vás opäť navštívime.

Ľuboš Németh / 12.08.2018

Ďakujeme, budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu :)

Reakcia hotela

Dobrý deň.Po absolvovaní pobytu musím povedať, že všetky pozitívne hodnotenia hotela a personálu sú pravdivé. Hotel ako stvorený pre oddych.Aj malé nedostatky vyváži milý a ochotný personál. Komunikácia na recepcii pri prihlasovaní je nadštandardná. Taký milý personál len tak nevidíte. Odporúčam do pozornosti ranné plávanie v bazéne a relax na terase na streche. Ďakujem za príjemne prežité 4dni a prajem veľa spokojných klientov.

Janka Ďurechová - víkendový pobyt od 05.07.2018 / 18.07.2018

Ďakujeme za peknú spätnú väzbu, naozaj veľmi potešila

Reakcia hotela

Byli jsme zde poprvé a byli jsme velmi příjemně překvapeni. Tento hotel je super, vynikající služby, ochotný personál všude. Čisto, nádherné okolí hotelu a hezký interiér.

Monika Zakopčanová / 18.07.2018

Ďakujeme pekne, Vaše hodnotenie nás veľmi potešilo :)

Reakcia hotela

Vysoko hodnotím prístup personálu, ústretovosť vo všetkom. Ďakujem a rada sa znovu vrátim.

Daniela Debnárová / 24.06.2018

Ďakujeme :)

Reakcia hotela

Do hotela Flóra sa rád s manželkou vraciam a tentokrát sme presvedčili aj naše dve príbuzné. Ďakujeme za ústretovosť pri rezervácii pobytu, pretože sa to bezo zmeny termínu nezaobišlo. Som rád, že sa hosťom poskytuje župan, pretože inak zaberá celú batožinu, čo som skúsil v inom kúpeľnom zariadení. Teplota vody v bazéne bola vyrovnaná asi 31* C, meria sa pravidelne digitálnym teplomerom, procedúry bolo možné absolvovať presne v stanovenom čase, wi-fi sieť flóra bola dostupná v priestoroch recepcie. Strava bola dobrá s večerou podfarbenú príjemným hudobným doprovodom , radi sme si všetci štyria posedeli poobede pri káve a zákuskoch na terase, nemusím azda dodať, že ako muž som sa smel pripojiť do diskusie troch žien len sporadicky, čo svedčí o duševnej pohode. Raz ráno sa hrebene Strážovských vrchov skryli v hmle a ukrývali skryté tajomstvá Trenčianských Teplíc. S pani chyžnou sme sa tiež zvítali, pamätala si nás z minulého pobytu, ale neprezradil som jej, že medzitým tam bola jedenkrát manželka so svojou sestrou. Aj keď sme mali spolu všecia štyria asi 270 rokov, radi sa vrátime, po Stredomorí sme sa už nechodili dosť.

Miloslav Vrábel, Senior pobyt od 22.04.2018 / 06.06.2018

Ďakujeme veľmi pekne za príjemnú spätnú väzbu a tešíme sa na ďalšiu návštevu:)

Reakcia hotela

Dobrý deň, pripomienky nemám žiadne, pretože vytknúť nebolo čo :) chcela by som preto úprimne poďakovať kolektívu Vášho hotela, ktorý nám výdatne sprijemňoval pobyt. Veľké ďakujem patrí celému welness teamu pod vedením p.Moravčíkovej, za ich profesionalitu a ochotu vychádzať klientom k maximálnej spokojnosti.V neposlednom rade chcem poďakovať aj personálu v jedálni za príjemné a úslužné správanie k hosťom. Aj vďaka vaším službám sa k vám radi vraciame. Všetko dobré celému kolektívu hotela Flóra.

Henrieta Iglaiová / 27.08.2017

Dobrý deň vo vašom hoteli som bola prvýkrát veľmi sa mi páčilo ubytovanie,procedúry,strava najmä grilovana večera vonku spojená s posedenim a hudbou.Ďakujem 

Kvetka Beňová / 31.07.2016

Touto cestou sa chcem poďakovať celému personálu hotela (recepčné, rehab. personál, chyžné a hlavne personálu v jedálni) za príjemne strávený týždeň. Bola som u vás už 4x a stále som veľmi spokojná, určite si vyberiem nejaký pobyt a rada sa vrátim. Ďakujem

Gabriela Uhlíková / 30.07.2016

Dobrý deň, na vikendovom pobyte sme u Vás s manželom boli 1. krát. Veľmi sa nám páčilo, vo všetkom ako personál, služby, ubytovanie - veľká spokojnosť. Všetkým srdečná vďaka. Určite sa k Vám s radosťou vrátime. Ďakujeme :) :) :) 

Renáta Opálková / 29.07.2016

Personál a služby v hoteli boli úžasné. Jediné minus bolo teplo na izbách. 

Andrea Machová / 24.06.2016

S manželkou sme absolvovali už 25. pobyt a opäť ste nesklamali. Radi sa sem vraciame pre dobré komplexné služby. Vrelo doporučujem budúcim návštevníkom, ktorí čítajú tieto riadky. Len tak ďalej. 

Viktor Kirchner / 15.10.2015

Dobrý deň, na víkendovom pobyte sme u Vás s manželom boli ešte v roku 2014 boli sme velmi spokojní, ale nie o tom Vám dnes chcem napísať. Začiatkom roka 2015 nám náš 4 ročný vnuk David začal mať problémy s kĺbami a lekári nám potvrdili na 95% perthesovu chorobu, bol to pre nás velký šok. Odporúčali nám plávanie a tak sme začali hľadať kde by bolo pre vnuka najlepšie. Prešli sme na odporúčanie známych celé Tr.Teplice, ale ochota s akou sme sa stretli nás privádzala do zúfalstva a vtedy sme si spomenuli na Váš hotel. Išli sme k Vám s veľmi malou dušičkou a ... . chcem Vám všetkých veľmi pekne poďakovať od p.riaditeľa až po recepčné na hoteli a aj vo wellness. Ochota aká sa nám dostala bola akoby sme neboli na Slovensku. Je veľmi vzácne dnes stretnúť takýchto ĽUDÍ. ĎAKUJEME. PS: Davidkovi nakoniec nepotvrdili Perhesovu chorobu a naďalej chodíme a pátrame čo vlastne zapríčinuje bolesť kĺbov.  

Anna Kališová / 04.06.2015

Vážená pani Kališová,
v prvom rade by som Vám rád poďakoval, že ste prejavili dôveru v úroveň našich služieb a obrátili sa na nás aj tejto v zložitej životnej situácii. Je nám cťou, ak sme Vám boli aspoň čiastočne nápomocní a radi Vás privítame opäť. Vnúčikovi držíme palce a prajeme hlavne veľa zdravia.

Odpovedal: Ing.Godál Miroslav - riaditeľ hotela

Reakcia hotela

S pobytom na seniorskom progame v malom apartmáne som bola spokojná, teplota vody v bazéne bola optimálna, ale pobyt v bazéne aj v saune sa dodržuje trochu striktne do 21 hodiny a k dispozícii sú len dve sprchy. Azda by to mohlo byť dlhšie aj do 22 hodiny ako mám skúsenosť z iných kúpeľov na zodpovednosť hosťa. Strava bola plne porovnteľná so zahraničnými "all inclusive" pobytmi v Španielsku. Milo ma prekvapila ochota chyžných.

Jana Vrábelová / 12.04.2015

V hoteli Flora som bola uz viac ako 5krat, je to moj naoblubenejsi hotel. nadherne wellnes centrum a chutna strava.ochotny personal. ako hodnotenie som dala 98%, pretoze v meste nie su ziadne zaujimave obchody.

Renáta Ďuriková

Jsme z K.Varů, v hotelu Flora jsme byli naprosto spokojeni se všemi službami, které zde poskytují. A navíc v tomto hotelu pracují velmi milí a zdvořilí lidé, je tam milá atmosféra a to je někdy více, než vip služby v pětihvězdičkových hotelích s unylými zaměstnanci. Hotel má příjemnou atmosféru,erudovanou úroven a lidský přístup ke všem klientům. Mnohá zařízení by se mohla učit.

Jiřina Sinkulová

Do hotelu jsme se vydali s dcerou a malým 3 letým vnukem. Byla jsem velmi mile překvapená a příjemným chováním, profesionálním přístupem VŠECH zaměstnanců v hotelu včetně paní uklízečky a pana údržbáře. Výborně vaří. Ocenili jsme možnost sjet z pokoje do bazénu a zase zpět v hotelovém županu. Vnuk si zaplaval i pohrál v koutku pro děti. Okolí hotelu je příjemné na procházky, auto bylo na hotelovém parkovišti. Děkuji za příjemnou dovolenou. Do hotelu se vrátíme.

Jana Jůzková

Náš pobyt v hoteli Flora bol fantastický, v príjemnom veľmi estetickom a čistom prostredí, s výbornou a výdatnou stravou, príjemným personálom, bazénový komplex a saunový svet je oázou pre regeneráciu fyzickú aj duševnú. Ďakujeme za príjemný zážitok.

Mária Petrášová

V hoteli jsem byl již 5 krát a vždy byl pobyt vynikající, hotel má velmi dobrou atmosféru.Vybaveníl se stále vylepšuje a zdokonaluje.Oceňuj bazénový komplet a všechny druhy masáží. Velice se zlepšila úroveň jídelny, pestrost i sortiment jídla a možnost výběru zeleninových salátů. Všechen personál hotelu vždy ochotný a velice milý. Všem váhajícím zákazníkům velice doporučuji. Já se opět vrátím a splním si pěknou rekreaci. Vlastimil Tlamka

Vlastimil Tlamka

Se vším jsme byli velmi spokojeni až na ubytování v pokoji č.101 - tento pokoj vznikl zřejmě při rekonstrukci z nějaké bývalé manipulační místnosti či skladu. Okno je těsně nad terasou pro venkovní posezení hostů,vchod do pokoje je naproti vchodu do bazénu a u výtahu a třetí stěna sousedí se schodištěm. Rozhodně tento pokoj neposkytuje klid a relax. Vedení hotelu by mělo na tyto skutečnosti klienta upozornit a myslím, že by byla vhodná i cenová kompenzace. Pokud vedení hotelu tyto připomínky bere na vědomí tak doufám, že se k této mé připomínce vyjádří.

Josef Horák

Vážený pán Horák, veľmi nás teší, že ste boli s našimi službami spokojní a dúfame, že pri Vašej budúcej návšteve nás na prípadné pripomienky, resp. podmienky narušujúce Váš komfort, upozorníte priamo počas Vášho pobytu a dáte nám šancu na ich operatívne odstránenie, alebo ponúknutie zodpovedajúcej alternatívy. Pohľad na izbu č.101 je veľmi subjektívna záležitosť, máme naozaj veľa stálych hostí, ktorí si práve túto izbu vyslovene žiadajú, práve z niektorých Vami spomínaných dovôdov ( blízkosť výťahu a vstupu do wellness centra ).

Odpovedal: Hotel Flóra Mgr.Pilková – marketing

Reakcia hotela

Boli sme v tomto hotely prvý krát, vcelku spokojnosť ale rád by som vyjadril svoj názor na služby objektívne: plusy: - Milý ochotný personál - čistota - dobré parkovanie - dobrá poloha blízko centra - hotel po rekonštrukcii, dobre zariadené izby, pohodlné postele - balkón na izbe - veľmi dobrý welness so službami - pestrá ponuka pobytov s rôznym zameraním mínusy: - izby sú dosť malé - kvalita stravy priemerná na slovenské pomery, teda značne podpriemerná na svetové pomery - veľmi slabý sortiment v hotelovom bare ( najmä výber vína je mimoriadne slabý a zlý) - zatváracie hodiny v reštaurácii a v bare sú príliš skoro - podávanie raňajok len do 9:00 už považujem za komunistický prežitok! - pomer cena/výkon je horší ako v obdobných hoteloch mimo SR. Napr v Taliansku som platil v porovnatelnom hotely 64€ tu je to 89€  

Peter Forgáč

Vážený pán Forgáč, ďakujeme Vám za spätnú väzbu a vyhodnotenie pozitívnych stránok Vášho pobytu. Rád by som reagoval aj na Vaše pripomienky: sme si vedomí priestorových obmedzení vyplývajúcich z menšej rozlohy izieb, avšak tieto limity boli určené ešte pôvodnou stavbou hotela. Pri rekonštrukcii sme sa za pomoci odborníkov snažili čo najlepšie zosúladiť požiadavky na komfortné vybavenie izieb s danými priestorovými možnosťami. Pripomienka ohľadom kvality stravy nás úprimne prekvapila. Doteraz sme mali veľmi kladné hodnotenia aj v pomere k cene. Je pre nás náročné vyhodnotiť objektivitu Vašej nespokojnosti, nakoľko ste u nás absolvovali tzv. hotelové ubytovanie, čo je 1 noc s hotelovými raňajkami. Taktiež k Vášmu porovnaniu cien je nemožné sa vyjadriť bez doplnenia konkrétnych informácii porovnávaných objektov. V cene hotelového ubytovania u nás je okrem bufetových raňajok zahrnutý aj vstup do wellness centra pre obe osoby, čo v štandardnej pultovej ponuke predstavuje 28,00 Euro. Ceny ubytovania sú výrazne výhodnejšie pri viacdňovom pobyte. Čo sa týka sortimentu v bare, pravidelne ho obnovujeme na základe požiadaviek našich zákazníkov. Ponuku vína máme zostavenú od 4 výrobcov a skutočnosť, že ste si z nej nevybrali nás veľmi mrzí. Oficiálny čas určený k výdaju raňajok je do 9.30 hod., na základe vnútorných inštrukcií sú raňajky štandardne k dispozícii do 10.00 hod.( je našou administratívnou chybou, že na hotelovom preukaze je uvedený starý údaj do 9.00, za čo sa vám ospravedlňujeme).

Odpovedal: Ing.Godál riaditeľ, Hotel Flóra

Reakcia hotela

S pobytom sme boli v celku spokojní,kvalita ubytovania, izieb, upratovania a ponúkaných služieb su na vysokej úrovni. Rehabilitační pracovníci velmi odborne a svedomite vykonávajú svoju prácu. Všade v hoteli čistúčko. Výhradu by som mala voči tomu, že sa v hotelovej kaviarni fajčí.Ranajky boli vynikajúce, dostatočný výber. Dovolenka na mna zapôsobila dobrým dojmom, určite sa sem radi vrátime.

Zuzana Palkovičová

Do Vašeho hotelu jsme jeli na doporučení známých a jsme za toto doporučení velmi rádi. Cestovali jsme celá rodina, já jsem si vybral "Antistres"a žena "Beauty". S pobytem jsme byli naprosto spokojeni. Úroveň každé společnosti tvoří vždy lidé, kteří v ní pracují a v tomto je Vaše silná stránka a obrovská devíza. Přístup všech zaměstnanců byl perfektní, byli ochotní, profesionální a vstřícní (možná jen v restauraci by u personálu troška úsměvu byla fajn). Ubytovaní jsme byli na rodinném apartmánu, zařízený byl jednoduše, ale účelně, ocenili jsme dostatečně velký prostor pro celou rodinu. Lázeňským procedůrám a wellness nemáme co vytknout, byly výborné. Výborná je i poloha hotelu, je to jen pár kroků jak od pěší zóny, tak od lázeňského parku. Snad jediné, co nás trochu obtěžovalo bylo dost velké horko jak na pokoji, tak ve všech prostorách hotelu (především v restauraci). Byli jsme u Vás v době opravdu extrémních veder, přesto si myslím, že je tato záležitost celkem jednoduše řešitelná buď klimatizací nebo venkovním stíněním proti slunci, které zároveň reguluje teplotu. Vnímali jsme to především u našeho mladšího syna, který ještě chodí po obědě spát a při těchto teplotách to bylo docela obtížné. Je mi jasné, že je to otázka finančních investic, určitě by se tím ale zase výrazně zvýšil komfort Vašich již tak spokojených hostů. Jinak bych chtěl ale zopakovat, že kromě této drobnosti jsme byli naprosto spokojeni a svým přístupem jste v nás získali hosty, kteří se k Vám budou velmi rádi vracet.

David Žabčík

Vážená pani Palkovičová, ďakujeme a tešíme sa z Vašej pochvaly. Rada by som sa vyjadrila aj k Vašej pripomienke; kaviareň je jediný spoločný priestor v celom hoteli, kde je povolené fajčiť. Nakoľko sú medzi našimi hosťami aj fajčiari, považovali sme za fér, neobmedzovať ich až do takej miery, že si nebudú môcť u nás kávu "plnohodnotne" vychutnať. Pre hostí, ktorí uprednostňujú nefajčiarske priestory je k dispozícii reštaurácia Flóra, s rovnakými otváracími hodinami ako aj s rovnakou ponukou služieb, poskytovaných v kaviarni.

Odpovedal: Mgr.Pilková Hotel Flóra - marketing

Reakcia hotela

Nemám žiadne pripomienky.Chcel by som poďakovať celému personálu za pekne zorganizovaný pobyt vo Vašom hoteli a popriať mu štastný nový rok.Dobrý hotel robí dobrý personál a dobré službya to sa Vám darí.Pred tými sme s manželkou boli unytovaní v hoteli "Most slávy" ,je síce luxusnejší ,ale personál zlyhával kde sa len dalo,tak sme to skúsili u Vás a neľutujeme.Dúfame ,že sa k Vám ešte vrátime bolo by to po štvrý krát.

Čaniga Jaroslav 

Ďakujeme za pozitívnu reakciu a tešíme sa na Vašu ďaľšiu návštevu!

Odpovedal: Mgr.Pilková Hotel Flóra – marketing

Reakcia hotela

Boli sme u Vás 5x a chystáme sa znova vo februári na Valentínsky pobyt. Váš hotel a celkové služby na mňa urobili veľký dojem, cítim sa u Vás veľmi dobre. Boli sme so všetkým spokojní, snáď len jediná vec mi vadí, ak je hotel plný hostí, mala by sa obmedziť kapacita v bazénoch a ľudí z vonku v tom čase nepúšťať.

Dagmar Hroteková

Ďakujem za príjemný a relaxačný pobyt. Drobná pripomienka z pobytu: Možno procedúry mohli byť rozložené u mňa - viac rovnomernejšie, nakoľko v prých dňoch bol "veget" a v posledných 2 dňoch to bolo pomerne "predimenzované". Ale a ni to nezastrelo celkovo veľmi dobrý dojem z môjho pobytu v Hoteli Flóra. Určite budem doporučovať známym, kolegyniam a blízkej rodine. Prajem veľa úspechov a profitibalitu Vášho welnes hotela.

Alica Hejdišová

Chtěla bych touto cestou poděkovat za sebe i manžela za velmi příjemně strávený relaxační pobyt ve Vašem moc hezkém hotelu. Veškeré služby byly naprosto dokonalé, milý a ochotný personál, výborná strava, skvělé masáže i bazénový komplex. Velice rádi se k Vám vrátíme a všem můžeme jen doporučit.

Věra Coufalová

Byla jsem na ozdravovacím pobytu ve vašem hotelu už 9x,vždy jsem byla velmi spokojená. Přístup všech zaměstnanců je na úrovni, jejich práce je perfektní a vždy jsou velmi ochotní Dobře jsem si u Vás odpočinula.Doufám že se mi podaří přijet ještě na 10 pobyt

Kamila Korousová

dakujeme za krasne prezite chvile vo vasom hoteli kde sme prezili spolu z manzelkou neopakovatelne chvile dakujeme za krasny a zdvorilý pristup vasich zamestnancov dakujeme pani majke z kaviarne za prijemne privitanie a staranie sa o nas v kaviarni dakujeme za nadherny vecer a to ked sme prezivali nocne kupanie s krasnou hudbou svieckami sampanskym zanechalo to v nasich srdciach krasne spomienky Prajem este vela uspechov a stastny novy rok z pozdravom rodina peter a maria sabolovi

Peter Sabol

Ďakujeme za príjemný pobyt ,ktorý sme s manželkou u Vás prežili. Sme už takmer stáli hostia a opäť ste nás nesklamali.Personál je milý , pozorný a ústretový .Radi sa k Vám vrátime.

Jaroslav Čaniga

Velmi příjemný pobyt. Závadou byl pouze studený bazén, ale stalo se mi to poprvé za tu dobu co k vám jezdím. Ráda k vám zase přijedu!

Geržová Hana

Vážená pani Geržová, ďakujeme za Vašu opätovnú návštevu a tiež za Váš príspevok do tejto rubriky. Mierne komplikácie plynúce z nie práve 100% spolupráce medzi ohrievacim médiom novej plynovej kotolne ( máme ju od tohoročných vianočných sviatkov ) a výmenníkom zabezpečujúcim ohrev celého bazénového komplexu si plne uvedomujeme a pracujeme na ich bezodkladnom odstránení ( záväzný termín dodania celkom nového výmenníka je 10.02.2014 ). Nedá mi nespomenúť, že konkrétny rozdiel medzi teplotou vody, na ktorú ste boli u nás zvyknutá a terajšou "zníženou" neprekročil hodnotu 0,5 - 1°C a z toho dôvodu nebola prevádzka v bazéne obmedzená ( je predovšetkým v našom záujme aby boli štandardné podmienky pre komfort našich hostí dodržané ). Na záver sa Vám úprimne ospravedľňujeme za prípadné nepríjemnosti, ktoré Vám vzniknutá situácia spôsobila a tešíme sa, že pri Vašej nasledujúcej návšteve nás budete informovať priamo počas pobytu a dáte nám tak šancu na okamžitú nápravu, resp. na určitú formu kompenzácie.

Odpovedal: Ing.Godál Miroslav - riaditeľ hotela

Reakcia hotela

Ďakujeme za krásne prežitý predlženy víkendový pobyt vo vašom hoteli! Príjemny personál od udržbárov az po recepčné! Strava výborna nie je čo vytknút tomuto hotelu! Prajem Vám veľa úspechov a dúfam ,že ešte tento rok navštívime váš hotel!Ešte raz srdečná vdaka! Lackovičová a Petríková

Valéria Lackovičová

ďakujeme za krásny prežitý predlženy víkendový pobyt vo vašom hoteli. Od šoféra veľmi príjemný pán, ktorý nás priviezoli a odviezoli zo stanice, servírky v jedálni, personál vo welnese a všetci pracovníci hotela maju profesionálny prístup k ľuďom,ktorí Váš hotel navštívia.Určite budem odporúčat známim a dúfam, že čoskoro sa k vám vrátime.Ešte raz veľka vďaka!

Beata Petríková

Boli sme na pobyte v tomto hoteli prvý krát, viacmenej sme išli len na skúšku a boli sme príjemne prekvapení. Stravovanie /polpenzia + ubytovanie + procedúry bez problémov. Boli sme nadšení bazénom a saunou. Prekvapila nás pani na recepcii - keď som si bol na poslednú chvíľu pýtať číslo na taxi pre odvoz do Tr. Teplej ihneď nám zabezpečila odvoz hotelovým autom /mal som si asi poriadne pozrieť web stránku hotela/. Dúfame, že si pobyt opäť zopakujeme a ostatným môžeme len odporučiť návštevu a pobyt vo Flóre.

Jaroslav Švábik

Pobyt sme mali na 4 dni a 3 noci, všetko bolo fantastické, strava, milý a ochotný personál, dokonca aj počasie ako keby bolo v cene :) Veľmi sme si oddýchli, zrelaxovali sa, bazény a sauny na 1*, nie je čo vytknúť. Požičanie bicyklov aby sme videli viac z Trenčianskych Teplíc a dovoz a odvoz ku vlaku s milým vodičom... čo viac si priať... snáď len dáke tanečné večery. Počuli sme v Kryme, že vo Flóre bývala vždy výborná zábava:). Ďakujeme, radi sa sem vrátime a určite pošleme kolegov a známych.

Janka Hunáková 

Ďakujeme za krásny pobyt vo Vašom hoteli Flóra, boli sme tu prvý krát. Všetko bolo super, sme nadmieru spokojní. Uvažujeme o ďalšom zimnom pobyte u Vás. ešte raz vďaka Geričová+ Lašček  

Zuzana Geričová

Připomínky nemáme (vše úplně bez chyby), jen bychom rádi ještě jednou poděkovali za přístup veškerého personálu. Jste úžasní a my se těšíme opět příští rok. Oceňujeme vysokou erudovanost rehabilitačních pracovníků. Děkujeme moc za relax. 

Eva Novotná

Připomínka žádná,super pobyt,personál i hotel,ráda se vrátím. 

Petra Chlebinová